Waardeer winterspelen.org

Waardering: 3.2/5 (596 stemmen)

 
(advertentie)
 

Nieuwsoverzicht uit de diverse media IJshockey t/m februari


IJshockey t/m februariNOS ma 20 jan 20:25:

Blikvangers in Sotsji: ijshockey


Tijdens het olympische ijshockeytoernooi voor mannen strijden twaalf landen om de medailles en bij de vrouwen doen acht landen mee. Nederland is in Sotsji niet vertegenwoordigd.NOS-commentator Jeroen Grueter verwacht dat in het mannentoernooi zeven ploegen mee kunnen doen om de medailles.
IJshockey t/m februariNOS ma 06 jan 23:07:

IJshockeylegende Jagr naar Sotsji


IJshockeylegende Jaromir Jagr mag zich opmaken voor zijn vijfde Olympische Spelen. Jagr is door bondscoach Alois Hadamczik opgenomen in de selectie van TsjechiŽ. De inmiddels 41-jarige vedette was er al bij toen de Tsjechen goud veroverden in Nagano (1998).

IJshockey t/m februariNOS vr 09 nov 16:37:

IJshockeysters missen Spelen 2014


De Nederlandse ijshockeysters kunnen de Olympische Spelen van Sotsji in 2014 uit hun hoofd zetten.Nederland won, een dag na de nederlaag tegen China, op het pre-olympisch kwalificatietoernooi in Sjanghai in een spannend duel met 4-3 (0-1, 2-1, 1-1, 0-0, 1-0) van Frankrijk.

IJshockey t/m februariNOS zon 30 sep 15:05:

Oranjedames winnen pre-OKT


De Nederlandse ijshockeysters hebben zich geplaatst voor de tweede fase van het olympisch kwalificatietraject.Het team van bondscoach Willem van de Kraak werd ongeslagen winnaar van het pre-OKT in het Poolse Jastrzebie-Zdroj.