Waardeer winterspelen.org

Waardering: 3.0/5 (643 stemmen)

 
(advertentie)
 

Nieuwsoverzicht uit de diverse media Biatlon t/m februari


Biatlon t/m februariNOS zon 19 jan 21:01:

Blikvangers in Sotsji: biatlon


In Sotsji staat biatlon met elf onderdelen op het programma, van sprint tot achtervolging en van massastart tot estafette. Op wie moeten we straks in Sotsji gaan letten? NOS-commentator Lťon Haan stelt vijf deelnemers aan u voor.
Biatlon t/m februariNOS don 21 nov 09:43:

Duitse biatlontopper wordt Belg


De Duitse biatleet Michael RŲsch gaat binnenkort de Belgische kleuren verdedigen. Slechts enkele administratieve formaliteiten staan een optreden in wedstrijden namens de zuiderburen nog in de weg.De naturalisatie van de 30-jarige RŲsch is opmerkelijk, daar het niet de eerste de beste betreft: in 2006 won hij met de Duitse estafetteploeg goud op de Olympische Winterspelen in Turijn.

Biatlon t/m februariNOS zon 17 feb 17:23:

Wereldtitel Bo en Domratsjeva


Tarjei Bo heeft de laatste wereldtitel van de WK biatlon in de wacht gesleept.De Noor veroverde goud op de vijftien kilometer met massastart door de Rus Anton Sjipoelin en zijn landgenoot Emil Hegle Svendsen voor te blijven.

Biatlon t/m februariNOS vr 15 feb 18:52:

WK-goud voor Noorse biatletes


Bij de WK biatlon in Novť Mesto heeft Tora Berger haar vierde gouden medaille gegrepen. De Noorse veroverde met Hilde Fenne, Ann Kristin Flatland en Synnove Solemdal goud op de 4x6 km estafette.Het zilver ging naar OekraÔne met onder anderen Olena Pidroesjna (de kampioene op de 7,5 km) en het brons naar ItaliŽ.