Waardeer winterspelen.org

Waardering: 3.3/5 (692 stemmen)

 
(advertentie)
 

Nieuwsoverzicht uit de diverse media Curling t/m februari


Curling t/m februariNOS woe 22 jan 10:05:

Hippe kleding Noors curlingteam


In Nederland hebben we de uitdrukking 'kleren maken de man'. Of ze dat in Noorwegen ook kennen is niet bekend, maar het Noorse curlingteam doet er in ieder geval alles aan om op te vallen. Gisteren onthulde het team de kleding waarin het straks in Sotsji op de ijsbaan zal staan.
Curling t/m februariNOS woe 15 jan 13:56:

Blikvangers in Sotsji: curling


Curling is een van de meest mysterieuze sporten tijdens de Olympische Winterspelen. In Nederland is er niet zoveel bekend over de regels, de kanshebbers en de tactiek.En dus: vijf vragen aan NOS-commentator Ayolt Kloosterboer over curling.

Curling t/m februariNOS woe 27 nov 20:11:

Oranje in play-offs EK curling


De Nederlandse curling-ploeg heeft zich bij de EK geplaatst voor de play-offs in de B-divisie. De formatie van Jaap van Dorp won in de 'tiebreaker' van Polen (11-7) en verzekerde zich van de tweede plaats in de blauwe groep.

Curling t/m februariNOS ma 08 apr 10:40:

Wereldtitel curling naar Zweden


Zweden heeft voor de vijfde keer in de historie de wereldtitel curling bij de heren veroverd.De 27-jarige skip Niklas Edin versloeg met zijn ploeggenoten Sebastian Kraupp, Fredrik Lindberg, Viktor Kjšll en Oskar Eriksson in de finale in het Canadese Victoria het gastland met 8-6.

Curling t/m februariNOS zon 24 mar 17:05:

Wereldtitel Schotse curlingdames


De Schotse curlingdames hebben in het Letse Riga de wereldtitel in de wacht gesleept. In de finale werd achtvoudig wereldkampioen Zweden met 6-5 opzij geschoven. Ook in 2002 gingen de Schotse dames met het WK-goud aan de haal.