Waardeer winterspelen.org

Waardering: 3.2/5 (611 stemmen)

 
(advertentie)
 

Nieuwsoverzicht uit de diverse media Nieuwsoverzicht 1 februari


Nieuwsoverzicht 1 februariNOS zat 01 feb 22:45:

WŁst moest Spelen bijna missen


Ireen WŁst reed tijdens de laatste trainingswedstrijd voor Sotsji ijzersterk, maar had de wedstrijd in Thialf bijna aan zich voorbij moeten laten gaan. Net als de Olympische Spelen. De Brabantse ging vorige week tijdens een trainingskamp in Inzell hard onderuit.
Nieuwsoverzicht 1 februariNOS zat 01 feb 21:33:

Kramer toont vorm op training


Exact ťťn week voor de opening van het olympisch schaatstoernooi heeft Sven Kramer de juiste vorm te pakken. De Fries was zaterdag tijdens trainingswedstrijden in Heerenveen de sterkste op de 3.000 meter.

Nieuwsoverzicht 1 februarischaatsen.nl zat 01 feb 18:40:

Kramer klopt Lee in trainingswedstrijd


Sven Kramer heeft zaterdag in zijn laatste trainingswedstrijd voordat hij afreist naar Sotsji laten zien dat hij klaar is voor de Spelen.

Nieuwsoverzicht 1 februariNOS zat 01 feb 18:08:

Sauerbreij komt langzaam in vorm


Snowboardster Nicolien Sauerbreij komt langzaam in vorm voor de Olympische Winterspelen in Sotsji. Tijdens de wereldbekerwedstrijd in het Duitse Sudelfeld haalde zij zaterdag de achtste finales van de parallelslalom.

Nieuwsoverzicht 1 februariNOS zat 01 feb 16:41:

Snowboarder De Jong breekt pols


Snowboarder Dimi de Jong heeft tijdens een trainingskamp in het Zwitserse Laax zijn rechterpols gebroken. Deelname aan de Olympische Spelen komt niet in gevaar, hij zal in Sotsji gewoon van start gaan op de halfpipe.

Nieuwsoverzicht 1 februariNOS zat 01 feb 13:55:

"Kosten Sotsji hoog door corruptie"


"De Olympische Spelen in Sotsji kosten meer dan alle voorgaande winterspelen bij elkaar." Sporthistoricus Jurryt van de Vooren heeft dit berekend. Over een week begint het toernooi in de Russische stad.

Nieuwsoverzicht 1 februariNOS zat 01 feb 12:17:

Blikvangers in Sotsji: langlaufen


Bij het langlaufen staan er, zowel voor de mannen als de vrouwen, zes olympische onderdelen op het programma. Er doen in Sotsji geen Nederlanders mee, dat is ook nog nooit gebeurd.Op welke buitenlandse toppers moeten we gaan dan letten? NOS-commentator Jan Roelfs geeft vijf tips.

Nieuwsoverzicht 1 februariNOS zat 01 feb 11:49:

Maas eerste sporter in Sotsji


Cheryl Maas is de eerste Nederlandse sporter die haar intrek heeft genomen in het olympische dorp in Sotsji. De snowboardster is er al vroeg, omdat ze aanstaande donderdag, een dag voor de openingsceremonie van de Spelen, al (in de kwalificatie) in actie komt.