Karlien Sleper

Karlien Sleper Olympische Spelen peking 2022 De voormalig speerwerpster Karlien Sleper hoopt in Peking in actie te komen in een nieuwe discipline de monobob. De eenpersoon bobslee is dit jaar een nieuwe onderdeel op de spelen en alleen de vrouwen komen in actie op dit onderdeel.

Kwalificatie is nog niet officieel, maar aan de belangrijkste NOCNSF eis is half november 2021 in Innsbruck voldaan. Sleper moet nog een kleine slag om de arm houden omdat ze bij de eerste zes monobobsters in de wereldbekerranglijst moet zitten, die niet in de tweemansbob uitkomen. Met de in Innsbruck behaalde punten is de kans groot dat Sleper daarin slaagt.

Sleper zelf is ervan overtuigd dat dat wel gaat lukken. "Zeker weten. Fysiek ben ik echt op m'n best. Ten opzichte van vorig jaar gaat het een heel stuk beter", aldus de monobobster, die in 2020 twee keer een wereldbekerrace won in Park City.


Update 2022-02-13 08:41:44: Karlien Sleper kende twee slordige afdalingen en staat 16e na twee van de vier runs in de monobob

Karlien Sleper; Olympische Spelen Peking 2022. Bobsleeën: Monobob

Lokale Peking tijden gebruiken.
zon 13 feb2:30Monobob
zon 13 feb4:00Monobob
ma 14 feb2:30Monobob
ma 14 feb4:00FinalesMonobob

Karlien Sleper

Sport:Bobsleeën
Onderdeel:Monobob
Geb. plaats:Vaassen
Geb. datum:maandag 11 januari 1993
Website
Facebook
Twitter
Instagram

Karlien Sleper op Twitter

Karlien Sleper
Karlien Sleper peking 2022
Geef een reactie
Naam:
Waardering:
E-mail:
E-mail adres is voor enkel voor verificatie. Het adres wordt niet gepubliceerd
Subject
Reactie:
Geen urls, links, code, spam etc toegestaan