Melissa Peperkamp

Melissa Peperkamp Olympische Spelen peking 2022 Begin dit jaar behaalde Melissa Peperkamp als eerste Nederlandse sneeuwatleet een medaille bij de Youth Olympic Games. De eerste run reed ze stabiel. In de tweede run was haar uitvoering nog beter en maakte ze moeilijkere sprongen. De jury beoordeelde dat met een totaal van 91.75 punten, op dat moment goed voor een eerste plaats. Maar de Belgische Evy Poppe ging hier in de derde run met 94 punten weer overheen.
“Het was heel spannend, want het scheelde maar een klein beetje met Evy. Maar ik ben superblij dat ik tweede ben geworden!” vertelt Melissa vanuit het Zwitserse Leysin Park. Niet veel later haalde ze ook nog brons op de Big Air.

Met inmiddels een karrevracht aan Nederlandse titels op zak op de Slopestyle en de Big Air is de 17 jarige een mogelijke kanshebber op Olympisch eremetaal dit jaar. Zo niet dan is de ervaring nu heel nuttig voor de volgende spelen. Ondertussen onderneemt ze er ook lustig op los en is eigenaresse van een eigen wintersport kleding lijn bymp-headwear.nl


Melissa Peperkamp; Olympische Spelen Peking 2022. Snowboarden: Slopestyle

Lokale Peking tijden gebruiken.
zat 5 feb4:24Slopestyle
zat 5 feb5:47Slopestyle
zon 6 feb3:30Slopestyle
zon 6 feb3:57Slopestyle
zon 6 feb4:30FinalesSlopestyle

Melissa Peperkamp

Sport:Snowboarden
Onderdeel:Slopestyle
Woonplaats:Zelhem
Geb. plaats:Utrecht
Geb. datum:donderdag 22 april 2004
Website
Facebook

Melissa Peperkamp

Melissa Peperkamp peking 2022
Geef een reactie
Naam:
Waardering:
E-mail:
E-mail adres is voor enkel voor verificatie. Het adres wordt niet gepubliceerd
Subject
Reactie:
Geen urls, links, code, spam etc toegestaan